Порядок виконання реєстраційною сложбою ухвали про витребування доказів

Информация:
ФИО -  Третьякова Ксения Геннадиевна
Электронный адрес -  kisulja020389@mail.ru
Страна, регион проживания -  Украина
Тема форума для комментариев -  288
Який порядок виконання Реєстраційною службою міського управління юстиції Ухвали про витребування доказів по справі. А саме надання інформації про зареєстроване за особою нерухоме майно. Реєстраційна служба надала суду відповідь, що не може надати таку інформацію, у зв'язку з обовязковим заповненням запиту про надання інформації з державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Відповідь:

Добрий день. Порядок виконання даної ухвали для всіх суб'єктів однаковий, також законодавством визначено, що суд на підставі письмового запиту може отримувати інфорацію з державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Тому, якщо суд вважатиме дану відмову необгрунтованою, повинен скласти нову ухвалу, про те що йому відмовлено у витребуваній інформації, якщо Реєстраційна служба і надалі буде відмовлятся, то її службові особи притягуються до відповідальності.

З повагою, Максим Дудецький

Назад в раздел

Максим Дудецкий, 09.04.2013 09:47:07
Якщо будуть додаткові питання, будь ласка, залишайте їх в цій темі форума.
Ксения Третьякова, 09.04.2013 11:15:44
Добрий день! Дякую за відповідь!
Реєстраційна служба вимагає заповнення обов'язкової форми запиту про надання інформації, тобото щоб суд уповноважив на це особу, яка особисто повинна прийти до реєстраційної служби і зробити такий запит. З цього вбачається, що Реєстраційна служба не важає ухвалу суду, як письмовий запит, тому й не виконує її. Я в цій справі є зацікавленою особою, які мої повинні бути дії?